Nová Honda CB750 Hornet

 

Objednávky již nyní: tel. 222 197 730, mail eshop.moto@klokocka.cz.

 

 

Probuďte sršně!

Kolem modelu CB750 Hornet panuje velký rozruch. Mluví se hlavně o poměru výkonu a hmotnosti. CB750 je vyzbrojený zbrusu novým řadovým dvouválcovým motorem s propracovaným sáním zvyšujícím jeho účinnost a technologií válců ze supersportů, která snižuje tření. Ve špičce je tak dosaženo výkonu 67,5 kW a točivého momentu 75 Nm, který se uplatní od středního pásma až po červenou část otáčkoměru. Je výjimečný také po pocitové a zvukové stránce – v nízkých otáčkách má stabilní pulz a zajímavý tón výfuku.
Takto výkonný motor umístěný do tak lehkého podvozku
vybízí jen k jedinému: Nasednout a užívat si.


        

 

Ohromující motor modelu CB750 Hornet máte plně pod kontrolou. Přesná technologie elektronického ovládání plynu (TBW) odpovídá 3 výchozím jízdním režimům: Sport, Standard a Rain. Navíc je zde nastavitelný uživatelský režim ve třech úrovních pro jemné vyladění systému kontroly trakce Honda (HSTC) a systému zamezujícímu zvedání předního kola. Individuálně je možné upravit také výkon motoru a brzdění motorem. Nastavení jsou snadná – 5palcový plnobarevný TFT displej zajišťuje vzhledově vydařené intuitivní rozhraní a systém hlasového ovládání chytrého telefonu Honda (HSVCs) obstará vše ohledně připojení.


        

 

Minimalistický design modelu CB750 Hornet, který od základu stvořili ambiciózní mladí návrháři ve výzkumném a vývojovém středisku značky Honda v Římě (jehož designéři stojí mimo jiné i za úspěšnými modely Africa Twin či X-ADV), přináší nekompromisní přístup. Nejvýraznějším prvkem je bezesporu palivová nádrž, která je inspirovaná tvarem sršního křídla. Agresivní vzhled dotváří kovově červený rám a eloxované přední vidlice, které jsou dostupné ve dvou variantách lakování. Na počest historie modelu Hornet spojeným s moderním nádechem je zde také ikonická matná žlutá barva. Všechny prvky Hornetu od ostře zkosené přední kapotáže až po minimalistickou záď, budí na první pohled pocity napětí a agresivity, ze kterých přímo sálá ryze sportovní charakter. Prvotřídní LED světla jsou mistrovským završením designerského úsilí.

Zpět do obchodu