Nastartovali jsme spolupráci s českým výrobcem motooblečení PSí Hubík

 

Do prodejny v Praze na Karlovarské přinášíme nové a jedinečné motooblečení na míru od českého výrobce PSí Hubík. Můžete se na něj těšit již příští týden.

 

PSí Hubík je český výrobce motooblečení pro sport, cestování a město. Navrhují i vyrábí širokou škálu kvalitních produktů, které se opírají o zkušenosti ze závodních tratí a nespočtu spokojených zákazníků. Zásluhou individuálního a osobního přístupu nabízí maximální komfort a bezpečnost pro každého motorkáře od začátečníka po profesionálního závodníka. To vše sladěné v ikonickém a nepřehlédnutelném designu, který si můžete nyní a vyzkoušet v naší prodejně Motosalon Klokočka.

 

Nyní si u u nás můžete zakoupit prémiové kožené kombinézy se spoustu bezpečnostních prvků v podobě nejmodernějších airbagových systémů a chráničů. Pružné kožené části a pohyblivé kevlarové streče zajišťují maximální pohyb a pohodlí. Kevlarové chrániče naleznete také v jeansech produkované ve spoustě ikonických designech, které jsou vhodné pro outdoorové aktivity. Velmi kladně hodnotíme velké množství praktických kapes, které jeansy od výrobce dostaly.

 

PSi motooblečení

Na prodejně najdete také stylové kožené bundy a kalhoty s měkčenou kůží a odlehčenou podšívkou pro volnost pohybu. Prošívání v ramenou, kovové zipy a broušená kůže určuje nadčasový design. Bundy a kalhoty v textilní variantě jsou vhodné do běžného provozu i off-road za jakéhokoli počasí díky samostatným voděodolným prvkům a systémem ventilačních vrstev. Stačí Vám tedy pouze jeden komplet na celý rok. V nabídce najdete i funkční rukavice s estetickým 3D vzhledem s protiskluzovým materiálem a speciálním materiálem na ukazováčku pro ovládání smartphonů.

 

Neváhejte se za námi přijít podívat na naše nové příslušenství do Motosalonu Klokočka nebo si vytvořte rezervaci v našem katalogu na Příslušenství - Motocentrum Klokočka

Zpět do obchodu