Novinka Honda CL500 u nás na showroomu

Syrový styl a historické detaily

V roce 1962 debutoval první scrambler CL72. Rok 2023 přináší novou generaci určenou do ulic současnosti, se stopou historie. Robustní a kompaktní podvozek s dvouválcovým motorem vás přímo vyzývá nasednout, užít si každý kilometr a kolem sebe šumět stylový retro vánek.  

Odlište se

 Stroj je určen pro náročný městský provoz, nezalekne se však ani lehčího terénu. Je vybaven motorem z řady Honda CB500, který využívá nový lichoběžníkový rám z ocelových trubek, odpružení s dlouhým zdvihem a efektní kombinaci 19- a 17palcového předního a zadního kola. Mimořádně atraktivní styl je bohatý na detaily, jako je zaoblená palivová nádrž, kolenní chrániče, gumové manžety vidlice, či zvednutý tlumič výfuku se dvěma koncovkami s perforovaným ochranným krytem. Veškeré osvětlení je tvořeno LED diodami, přístrojový panel je vybaven inverzním LCD displejem a čtyři moderní barevná provedení nechávají CL500 v davu ještě více vyniknout. 

c4 (1)    c4

Okamžitá odezva

Ať už s jízdou na dvou kolech teprve začínáte, nebo jezdíte už léta, tento motor si zamilujete. Řadový osmiventilový dvouválec DOHC s klikovou hřídelí po 180°, se snadno ovládá při nízkých otáčkách, má plynulou odezvu škrticí klapky, snadný průběh výkonu a oduševnělý zvuk. A díky sání, výfuku a převodovce, které jsou určeny pro silniční scrambler, je k dispozici silný točivý moment v celém rozsahu otáček – s maximem 43,4 Nm při 6 250 ot./min – což dokáže zaručit potřebné zrychlení, které si užijí i ti nejzkušenější.

Individualita

Honda vytvořila model, který si vy můžete dotvořit sami dle svých představ. Barvami to jen začíná - zářivá oranžová Candy Orange nebo modrá metalíza, ultra moderní matná černá Gunpowder Black nebo robustní matná zelená v zemitém odstínu. Co dál? To je jen na vás.

c4 (2)    c3

 

Honda CL500 v provedení Candy Caribbean Blue Sea již na našem showroomu. 

PROZKOUMAT 

Zpět do obchodu