Nejočekávanější NOVINKA roku 2022 - Honda NT1100

Dojíždění, sport, turistika nebo všechny tři? To záleží na vás.

To je na motocyklu NT1100 úžasné. Je zkrátka univerzální. Elegantní aerodynamika, velký štít nastavitelný v pěti směrech a horní/spodní deflektory poskytují vynikající ochranu proti větru. Kompaktní rozměry jsou však jako stvořené pro jízdu ve městě. Sedlo s výškou 820 mm je pohodlné pro dvě osoby a je přizpůsobené flexibilní jízdní poloze, která vám umožní splynout se strojem nebo relaxovat. Můžete se spolehnout také na vysokou úroveň výbavy. Kromě postranních kufrů je model NT1100 vybavený 20litrovou palivovou nádrží s dojezdem 400 km (režim WMTC), vyhřívanými rukojeťmi, tempomatem, zásuvkami USB/ACC a zadním nosičem. Údržbu zadních kol usnadňuje středový stojan.

Vyladěno pro zrychlení s volitelnou dvouspojkovou převodovkou

Silný dvouválcový motor nabízí vysoký výkon již od nízkých otáček a špičkový točivý moment 104 Nm, což je přesně to, co potřebujete pro bezproblémové předjíždění. Plynule zabírá až do maximálních otáček a je naladěný na hluboký, pulzující a charakteristický zvuk. Tři výchozí jízdní režimy URBAN, RAIN a TOUR pokrývají většinu podmínek a dva uživatelské režimy umožňují plně přizpůsobit výkon motoru, stejně jako třístupňový systém HSTC a řízení trakce k zamezení zvedání předního kola. Pokud chcete s volitelnou šestistupňovou převodovkou DCT řadit, řadicí tlačítka na levé rukojeti řídítek nabízejí rychlé řazení nahoru i dolů. Pokud potřebujete sportovnější výkon, můžete zvolit efektivní a plynulé řazení s třístupňovým režimem S.

 

foto_2     foto_3

Rychlé řízení, jistota a sebevědomí

Tento motocykl se ovládá lehce a přesně, ať už na něm jezdíte jakkoli. Tuhost ocelového rámu je optimalizovaná pro pevnost, citlivost a stabilitu, 43mm vidlice USD Showa kazetového typu a zadní tlumič spolupracující s hliníkovou kyvnou vidlicí prostřednictvím systému Pro-Link poskytují působivé reakce zavěšení a přesný zážitek v zatáčkách bez ohledu na okolní podmínky. Předpětí zadní pružiny je hydraulicky nastavitelné podle přepravované zátěže. Přední a zadní pneumatiky s profilem 120/180 zajišťují maximální přilnavost a stabilitu a v případě potřeby je k dispozici plynulá a progresivní brzdná síla řízená systémem ABS.

Zůstaňte v kontaktu a nikdy se neztraťte s plnou konektivitou

Jasný a snadno čitelný 6,5palcový dotykový displej TFT nabízí tři úrovně informací – od minimální po maximální – podle konkrétních preferencí. Připojení Apple CarPlay®, Android Auto® a Bluetooth® umožňuje přístup k funkcím chytrého telefonu, jako je navigace, hudba a hovory, prostřednictvím displeje a sluchátek zabudovaných v přilbě. Světla pro denní svícení (DRL) se automaticky přizpůsobují intenzitě okolního světla a upozorňují ostatní účastníky silničního provozu na vaši přítomnost. Při rychlosti nad 50 km/h signalizuje signalizace nouzového zastavení (ESS) těm, kteří jedou za vámi, že je třeba zastavit. Signalizace se vypíná automaticky.

Zdroj: Honda CZ

Zpět do obchodu